Spill lotto på internett

Her er verdens største lotteriagent på internett. Bruker du denne tjenesten kan du delta på alle de store lotterier rundt om i verden, og det er helt trygt å bruke tjenesten.

Vil du vinne store pengepremier i lotto kan du delta i alle de store lotteriene rundt om i verden, du må da benytte en online lotteriagent som kjøper inn lottokuponger fra forskjellige kontorer rundt om i verden på vegne av sine kunder.

Les også: Vil du teste å vinne kjempestore gevinster i dette øyeblikk, der er det mange tips om herlige norske steder å spille.

EuroLotto ble startet for vel over 10 år siden, og er en veteran å regne i internett-alder. Tjenesten har blitt populær over hele verden, og brukes først og fremst av lottospillere som ønsker å delta på lotteri utenfor deres eget land.

De fleste lotto spill selger hovedsakelig sine lottokuponger i hjemlandet. Skal man delta i andre lotterier må man flytte eller reise ut av landet, eller litt enklere: benytte seg av en lotteriagent.

EuroLotto er den største lotteriagenten i verden, og de tilbyr sine tjenester til alle som ønsker å spille her. Det er, sammenlignet med online gambling, en ganske så harmløs tjeneste. Lotto forbindes ikke med spillegalskap slik som poker og nettcasino, og man satser normalt ikke veldig mye penger. Vi spiller lotto for å ha det morro, og for å få en unik mulighet til å vinne mye penger.

Vi har fått flere spørsmål fra lottospillere, og svarer på disse spørsmålene her:

Hvor mye kan jeg vinne?

Lotteriene som er tilgjengelige fra EuroLotto er blant annet de store multinasjonale lotteriene, slik som EuroMillions, og store lotterier i USA. Her er hovedpremien ofte på flere hundre millioner kroner, og jackpot kan i noen tilfeller ha en verdi på over én milliarder norske kroner! Du kan selvfølgelig også vinne mindre pengepremier, og noen lotterier med stor oppslutning (f.eks det spanske El Gordo lotteriet) satser heller på mange middels store millioner enn 1 gigantisk pengepremie.

Hovedargumentet til å spille på EuroLotto er først og fremst at du kan delta på all verdens lotterier rundt om i verden. Premiene varierer fra små lottogevinster til flere hundre millioner kroner! Her finner du verdenskjente lotto spill som USA’s PowerBall, det europeiske multi-nasjon lotteriet EuroMillions, amerikanske MegaMillions, og mange flere.

Hvor raskt utbetaler de min lottopremie?

Bruker du EuroLotto kan du være trygg på raske utbetalinger når du vinner en lottopremie. De har flere hundre tusen brukere, og den tjenesten blir mer populær for hver dag. Hvis du vil spille om de store pengene, velger du EuroLotto.

Hvilke alternativer finnes til EuroLotto?

Det finnes ingen fornuftige alternativer til EuroLotto (med mindre du pendler ukentlig til land som USA, England, Frankrike, Brasil, eller Australia og ønsker å kjøpe dine lottokuponger over disk i disse landene). Skal du delta på flere lotterier fra rundt om i verden, er EuroLotto i dag det eneste fullverdige alternativet. Du kan selvfølgelig sette opp ditt eget lotteri-syndikat med bekjente rundt om i verden, men hvorfor gjøre det så komplisert. EuroLotto tar ingen provisjon på gevinsten din, og du beholder hele premien.

Hvordan er det mulig å delta i lotto spill over hele verden?

EuroLotto har kontorer stasjonert i en rekke land der de kjøper inn lottorekker på vegne av sine kunder. Når du bestiller en lottorekke hos EuroLotto, vil informasjon om hvilke lottotall/lottospill du har kjøpt bli videreformidlet til et lokalt EuroLotto kontor. La oss si du spiller på Powerball i USA. Da vil EuroLotto-kontoret i USA gå til innkjøp av lotterikupongene som du har bestillt.

Spill lotto på internett med denne lotteriagenten