Internett lotto: Spill online du også!

Det er enklere og tryggere enn noen gang å spille lotto over internett. Glem smartkort! Alt du trenger er en datamaskin og internett, og litt penger til å spille for såklart.

Spill på nett: Du kan delta i alle de store lotteriene via denne lottotjenesten. Her finner du også mange av de mindre lotteriene rundt om i verden.

Les også: Dette er din mulighet til å vinne hundretusener nå, her er en oversikt over deilige casinoer på nett.

På Internett har du mulighet til å tjene penger på så mangt, men det enkleste er nok å spille lotto, gitt at du har en del flaks. Det er ikke umulig å vinne stort!

Folk fortjener å vite at det finnes mange muligheter, og gode alternativer til tradisjonelle lottospill.

Hvorfor spille lokalt (når alt er bedre i utlandet)?

Se på lottopremier i Norge, og sammenligne de med lottopremier i utlandet. Du får muligheten til å vinne mye større premier i utenlandske lotterier.

Se på odds for å vinne på norske spill vs. spill i utlandet. Samme her: Mange utenlandske pengespill har bedre odds for å vinne.

Gresset er grønnere på den andre siden, så hvorfor spille om å vinne “noen årslønner”, når du kan spille om å bli virkelig rik. Vi snakker ikke bare noen få millioner. Ni- og ti-sifrede beløp i norske kroner, der omkring ligger hovedpremiene i utenlandske lotterier!

Sammenligner du odds for å vinne, størrelsen på premiene, og hvor enkelt det er å spille, så er valget enkelt, etter vår mening. Utenlandsk lotto – definitivt!

Spill online i de største lotteriene

For å vinne penger i lotto må du spille. Om du spiller online eller leverer en kupong i butikken spiller ingen rolle. Det er bare ett problem: Skal du kjøpe en papir-kupong i et utenlandsk lotteri må du reise til utlandet for å kjøpe din lottokupong.

Spiller du online, kan du delta på alle de største lotteriene, og du kan bruke samme konto til å spille på alle lotterier.

Ved å bruke lotteriagenten EuroLotto kan du spille lotto fra alle verdenshjørner over internett.

Les mer, eller prøv selv: