Innbruddstyv vant $57 millioner

Vant hovedpremien etter fengselsopphold

Etter at Fred Topous fra Michigan (USA) slapp ut av fengsel vant han hovedpremien på mange millioner i et av amerikas største lotterier. Lotto ga han en ny sjanse, kan du si!

Heldig vinner: Tidligere inbruddstyv vant $57 millioner (ca 340 millioner norske kroner) i lotto. Ingen grunn til å stjele fra andre igjen.

Les også: Du kan vinne nye gevinster hver dag her, der finnes alt du trenger å vite om de beste norske spilloperatører.

Topus var tidligere straffet for innbrudd, og hadde vært i fengsel flere ganger. Sist gang han slapp ut var i 2006.

I 2008 vant han hovedgevinsten på Mega Millions lotteriet, en million jackpot på utrolige $57 millioner!

Nå har han råd til å kjøpe alt han har lyst på. Han kommer nok ikke til å begå nye innbrudd med det første.

Han er ikke den første kriminelle som vinner stort i lotterier. Mennesker som har begått avskyelig kriminalitet har vunnet store lotteripremier før (For eksempel vant fangen Michael Carrol stort i lotto, og han måtte hente inn gevinsten med politi-eskorte og ankel-lenker. Et mer ironisk tilfelle er barneovergriperen Alec Ahsoak som vinner i et lotteri som går til støtte for overgripsoffre).

Tilbake til Fred Topus, ser det ut til at han har fått livet på rett spor. Han har fortalt pressen at han har brukt lotteriet til å kjøpe et hus og tilrettelegge for en college-tilværelse for gutten hans. Han har fortalt at gevinsten har vært til stor lettelse, for nå trenger han ikke streve for å få endene til å møtes, og han vil klare å betale regningene sine for resten av livet.

La oss håpe heldige vinnere som Fred Topus gjør noe bra for verden for å kompansere for deres tidligere kriminelle handlinger.

Fred Topous kjøpte sin Mega Millions kupong på Party World i Comstock Park. Du kan også delta på MegaMillions over internett, her kan du spille:

Spill Mega Millions over internett