Kjøpte 700 lottokuponger, vant penger på alle!

En mann fra New Jersey kjøpte 700 lottokuponger fordi han hadde hatt en spesiell drøm. Han var overbevist om at han kom til å vinne penger på alle kupongene.

Vant $5000 på alle sine 700 lodd. Omregnet til norske kroner blir det til sammen over 20 millioner kroner!

Les også: Vil du teste å vinne nye gevinster hver dag på online betting, der finnes alt du trenger å vite om fabelaktige steder å spille gratis.

William Harvey fra New Jersey (USA) hadde en drøm en natt. Han drømte om moren sin, som var født 29. desember, eller 29.12.

Denne drømmen inspirerte han til å spille på “Win 4” som er et spill i New York Lotteriet som koster $1 å delta på. Han valgte naturligvis nummeret 2912 når han skulle spille. Ikke nok med det, han kjøpte 700 lottokuponger med dette nummeret.

Når så dette nummeret, 2912 ble trukket i lottotrekningen, vant han på alle 700 loddene. Han vant $5000 på hvert lodd, som gir en profitt på $4999 (siden loddet kostet $1 per stykk). Gevinsten hans ble dermed $3.499.300 eller litt over 20 millioner kroner! Snakk om å være heldig!

Pengene planlegger han å bruke på å kjøpe hus og betale noen regninger. Og kanskje kjøpe noen flere lodd i New Jersey lotteriet, det synes jo ikke å være helt bortkastet det heller!

Slik spiller du utenlandsk lotto på internett

Hvis du vil spille på akkurat det samme lotteriet som William Harvey, eller på noen av verdens største lotterier rundt om i verden, anbefaler vi at du benytter en lotteriagent. Det finnes bare ett godt alternativ på nett i dag, og her kan du lese om hvilken lotteriagent vi anbefaler.