Vant £25 mill. Nå vil han dyrke gulrøtter!

Vant £25 millioner i lotto

Lottomillionærer er ikke som andre millionærer. Lottomillionæren Brian Caswell gikk ikke bananas da han vant £25 millioner i lotto. Han ville bare dyrke gulrøtter i hagen.

Euro Millions lottomillionær vil dyrke gulrøtter i hagen sin. Og kanskje blir det en reise til Rio, og en ny bil.

Les også: La deg friste av å vinne kjempestore gevinster hos denne spillesiden, her er en oversikt over fine norske casinoer.

Da Brian Caswell (74) ble ca 230 millioner kroner rikere etter å ha spilt på Euro Millions, var det en ting han ønsket mer enn noe annet: Å dyrke gulrøtter i hagen.

Han hadde lenge forsøkt å få til å dyrke gulrøtter i hagen, men det hadde han aldri lykkes helt med… inntil han vant i Euro Millions lotteriet. Da han ble spurt hva han ville gjøre med pengene, svarte han at han ville leie inn profesjonelle gartnere til å håndtere gulrot-dyrking i hagen sin.

Brian Caswell hadde som tradisjon å ta med seg sin svigermor på en handlerunde hver fredagsmorgen. Hun brukte å kjøpe lottokuponger, og når hun kom hjem delte hun ut lottokupongene til alle. Hun brukte å spørre alle om å velge en kupong, og på søndsgsmorgen ringte hun for å høre om noen hadde vunnet.

Etter at svigermoren gikk bort, er det Brian som har tatt over tradisjonen. I juni 2009 vant han £10 på Euro Millions, og påfølgende uke gikk han for å sjekke om han hadde vunnet igjen. Han var litt optimistisk fordi han hadde vunnet £10 uken i forveien, og trodde kanskje han ville vinne en liten premie denne uken også. Det var da han fant ut at han hadde vunnet £25 millioner britiske pund.

Foruten å dyrke gulrøtter har lottomillionæren også planer om å kjøpe en ny Range Rover, og selv om han er bereist er det steder i verden hvor han ennå ikke har vært; og Sør Amerika og spesielt Rio De Janeiro i Brazil er steder han ønsker å besøke. Han ønsker også å sette sine føtter ved Mount Everest, han har fløyet over fjellet en gang, men aldri stått ved foten til verdens største fjell.

Brian Caswell er en eventyrlystig lottomillionær, og med mye penger er alder ingen hindring.

Hva ville du gjort om du vant over 200 millioner i lotto?

Prøv å spille lotto i de store lotteriene her.