Ærlighet varer lengst

Det lønner seg å være ærlig. Hva ville du gjort om du fant en lottokupong verdt $7,6 millioner (46 millioner kroner)? Her er en utrolig lottohistorie som understreker viktigheten av ærlighet.

Ærlighet varer lengst: Hva gjør du om du finner en lommebok som inneholder blant annet lottokuponger til en verdi av flere millioner? William Murphy gjorde det eneste riktige.

Les også: Akkurat i dag kan du vinne med gratis spill hos denne siden, her er det vidunderlige online casinoer.

En interessant lottohistorie fra arkivene

William Murphy fant i 1986 en lommebok tilhørende mannen Jean-Guy Lavigueur. I lommeboken var det både penger og lottokuponger.

William sjekket tallene på kupongen mot vinnertallene, og det viste seg at lottokupongene var verdt $7,6 millioner dollar (Justert med inflasjon etter dagens nivå blir dette beløpet mangedoblet).

Lommeboken ble levert tilbake, men fristelsen ble for stor, så han beholdt kupongene. Neste dag ombestemte William seg og leverte tilbake lottokupongene også.

Jean-Guy Lavigueur ble selvfølgelig utrolig takknemmelig, og han spanderte en øl på William. Men ikke nok med det, som takk for sin ærlighet fikk han én sjettedel av premien, altså $1.27 millioner.

Husk dette neste gang du står ovenfor et moralsk dilemma: Ærlighet varer lengst!

Når er det din tur å vinne i lotto? Finn gode lottospill å delta på her.