Slik vinner du hovedpremien – garantert!

Det finnes bare en måte å vinne i lotto på, som garanterer at du vinner hovedpremien og får full jackpot. Denne metoden er dessverre ikke økonomisk forsvarlig, og er i praksis et tapsprosjekt. Kan du gjette hva det er?

Hovedgevinsten i lotto er det mange som drømmer om å vinne, men finnes det en helt sikker strategi for å vinne hovedpremien?

Les også: Nå kan du også ta noen sjanser på online betting, her er det fine bettingselskaper.

Det største håpet for den som spiller lotto er selvfølgelig å vinne hovedpremien. Du velger 6 eller 7 riktige tall, avhengig av hvilket lotteri du spiller på, og du blir umiddelbart mangemillionær! Hvor fantastisk hadde ikke det vært?!

Finnes det en strategi som kan garantere at du vinner hovedpremien?

Ja, det gjør det!

For å være 100% sikker på å vinne hovedpremien må du kjøpe alle mulige tallkombinasjoner. Prisen på dette er skyhøy, vi snakker gjerne milliarder av kroner, og nesten alltid vil du tape totalt sett. Gevinsten er lavere enn hva det koster å kjøpe alle tallkombinasjoner.

For å si det på en annen måte: Det finnes ingen garaterte måter å tjene penger på lotto. Det finnes ingen strategier som kan garantere overskudd.

Du kan også satse på å kjøpe f.eks. 5% eller 20% av alle tallkombinasjoner. Da har du henholdsvis 5% eller 20% sannsynlighet for å vinne hovedpremien, og dette kan du tjene på, selvfølgelig kun hvis du vinner. Risikabelt, og fortsatt veldig, veldig dyrt. Ikke mange har råd til å kjøpe selv en liten prosentandel av alle mulige tallkombinasjoner.

Ulempen med denne strategien er at det blir dårlig butikk for deg. Metoden er totalt uprofitabel, og ekstremt dyr.

Spill og vær glad

Vi synes ikke lotto skal være et spill der du driver stor gambling. Hold deg til et beløp du er komfortabel med å bruke, og ha det morro med spillingen.

Et godt råd er å glemme alt som heter sannsynligheter og strategier. Spill for å vinne, og for å ha det morro. Velg de tallene du føler for, det er slik de fleste vinner i lotto.

Bruk internett til å spille lotto

Det finnes mange morsomme muligheter for deg som vil spille lotto.

Bruker du internett har du muligheten til å spille på mange forskjellige lotterier rundt om i verden, og det er daglig trekninger på flere millioner kroner, og nesten ukentlig har du muligheten til å vinne hovedgevinst på over hundre millioner kroner!

Les og lær hvordan du spiller på de største og beste lotteriene i verden.